Субота, 18.05.2024, 11:39Вітаю Вас Гість | RSS

Державний навчальний заклад "Молочанський професійний аграрний ліцей"

Меню сайту
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 211
Статистика
Головна » Архів матеріалів

Учні, викладачі ліцею, керівники Токмацького району та м. Молочанськ, представники Токмацької міськрайонної організації товариства Червоного Хреста, духовенство зібралися 16 квітня 2015 року на подвір’ї Державного навчального закладу «Молочанський професійний аграрний ліцей» для вшанування пам’яті про загиблого воїна в зоні антитерористичної операції на сході України, в минулому випускник ліцею 2010 року. Мітинг-реквієм розпочала заступник директора з виховної роботи Людмила Кавун розповіддю про Сашка та його добровільне бажання захищати нашу державу в зоні АТО.

Зворушливими до болю словами про Олександра, про його молоде життя, яке обірвалося в 23 роки під час обстрілу, говорила секретар Виноградненської ради Олена Гнида. Йому б жити та жити. ..та не судилося... Заради свого 5-річного сина Сашка та нещодавно народженої доньки Мирослави він стояв на сторожі суверенітету України, ї ... Читати далі »

Переглядів: 732 | Додав: molpal | Дата: 27.04.2015 | Коментарі (0)

Майстер виробничого навчання Вавренюк Артем Андрійович на високому            методичному рівні провів 13 лютого 2015 відкритий урок з професії «Слюсар з ремонту автомобілів» з учнями І курсу на тему «Ремонт трансмісії». Головний акцент майстер зробив на закріпленні теоретичних знань з теми, тому що дана тема актуальна як в майбутній професії так і в особистих цілях. Щоб краще подати та закріпити матеріал, зробити його більш цікавим , підвищити інтерес до навчання, показати учням найостаннішу інформацію майстер використовував інформаційно-комунікаційну технологію, а саме показ навчального фільму з теми та відеоролик про інноваціїї сучасної техніки.Учнііз задоволенням переймали досвід свого молодого наставника.
    На уроці були присутні заступник директора з навчально-виробничої роботи Шевченко Сергій Вікторович, методист навчального закладу Панасенко Людмила Борисівна, викладачі спецпредметів та майстри виро ... Читати далі »

Переглядів: 674 | Додав: molpal | Дата: 17.03.2015 | Коментарі (0)

12 лютого 2015 року в ДНЗ «Молочанський ПАЛ»були проведені
тематичні класні години до 26 річницівиводурадянськихвійськ з РеспублікиАфганістан. Мета класної години: ознайомити учнів з трагічною сторінкою нашої історії, виховувати повагу до учасників військових подій в Афганістані, розповісти про односельчан, що служили в Афганістані, віддати данину пам'яті полеглим воїнам – афганцям.
Протягом тижня оформлені книжкова виставка в шкільній бібліотеці, у фойє ліцеювиставка знахідок залишків війни та особистих речей воїнів - афганців. З особливою теплотою учні вшанували Пшеничного В.О., Мартиненка В.Г., Головіна Ю., Горлача В.В.,працівниківл іцею, учасників бойових дій в Афганістані.
В класних кімнатах зібралисьучні на єдинутематичну годину «Афганістан – ти серця мого біль...». Класні керівники підготували відеоматеріали про події Афганської війни. Звучали вірші та пісні, присвячен івоїнам-інтернаціоналістам. Учні вшанували пам' ... Читати далі »

Переглядів: 697 | Додав: molpal | Дата: 17.03.2015 | Коментарі (0)

Семінар – практикум для викладачів та майстрів в/н з професії     
«Кухар. Продавець продовольчих товарів. Продавець непродовольчих товарів»
12 лютого 2015 року в ДНЗ «Молочанський професійний ліцей» для викладачів та майстрів виробничого навчання було проведено семінар - практикумна тему: «Шляхи запобігання низької успішності учнів». 
З доповіддю виступила методист ліцею Панасенко Людмила Борисівна. Навчальною метою семінару було ознайомити учасників з чинниками  низького рівня навчальних досягнень учнів і визначити шляхи подолання неуспішності. Під час семінару використовувався матеріал вебінару «101 цікава ідея для проведення уроку» спікером якого є Садкіна Вікторія Іванівна, головний редактор журналів «Педагогічна майстерня». В обговоренні приняла участь практичний психолог ліцею Бережецька Оксана Вікторівна, яка дала поради щодо причин відставання у навчанні. Заступник д ... Читати далі »

Переглядів: 480 | Додав: molpal | Дата: 17.03.2015 | Коментарі (0)

В нашому ліцеї з 19 по 23 січня 2015 року пройшли довгоочікуванні змагання з волейболу. Прийняли участь учні І - ІІІ курсів механізаторів, електриків, слюсарів, кухарів. Змагання проходили по курсам за круговою системою і переможці мали право грати у фіналі. 
У напруженій і безкомпромісній боротьбі кращими були учні кафедри механізаторів.
І місце зайняла група 95 ІІ курс.
ІІ місце – група 94 ІІІ курс.
ІІІ місце – 96 група І курсу.


     Серед дівчат кращими були учні 8 КП – ІІ курс.

Переглядів: 777 | Додав: molpal | Дата: 29.01.2015 | Коментарі (0)

Педагогічні працівники та учні Державного навчального заклазу «Молочанський професійний аграрний ліцей» провели 15 січня 2015 року день жалоби та вшанування пам’яті мирних мешканців, які загинули під час обстрілу терористами автобусу поблизу м. Волноваха Донецької області, хвилиною мовчання під час загальноліцейної учнівської лінійки. 

 

 

Переглядів: 808 | Додав: molpal | Дата: 16.01.2015 | Коментарі (0)

 Керівництвом Державного навчального закладу «Молочанський професійний аграрний ліцей» 9 січня 2015 року організовано в спортивній залі відкритий турнір з волейболу серед чоловічих команд міста Молочанська на Кубок директора ліцею. Метою проведення даного заходу стало пропагування здорового способу життя серед педагогічних працівників та мешканців, популяризація та подальший розвиток волейболу у місті, підвищення рівня спортивної майстерності. 
     У змаганнях взяли участь команди: Молочанської спеціалізованої загальноосвітньої школи – інтернату, Молочанського професійного аграрного ліцею та збірна команда міста «Молочанськ - 1».
На майданчику розгорнулись справжні баталії, найкращі гравці команд прагнули перевищити своїх суперників. Наймолодшому гравцю, Белову Андрію - 16 років, а найстаршому, Пащині Віктору – 57, та всі учасники змагань показали справжню гру, продемонструвавши свою майстерність та навички . ... Читати далі »

Переглядів: 696 | Додав: molpal | Дата: 12.01.2015 | Коментарі (0)

     В Державному навчальному закладі «Молочанський професійний аграрний ліцей» з 22 по 26 грудня пройшов тиждень професійної майстерності серед учнів ліцею ІІ та ІІІ курсів з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» присвячений Дню енергетика.


     В рамках тижня проведено ряд заходів серед груп. Учні відповідально та творчо підійшли до проведення професійного свята. Випущено стіннівки, які присвятили історії розвитку електроенергетиці в Україні. Цікаву вікторину з електротехніки підготував для вихованців ліцею викладач спецдисциплін Ковальов Олександр Михайлович.
     24 грудня відбулися змагання з теоретичного та практичного навчання, де визначалися переможці в знаннях по електротехнічним дисциплінам та охорони праці, відповідаючи на тестові завдання Всеукраїнського конкурсу серед учнів ПТН ... Читати далі »

Переглядів: 548 | Додав: molpal | Дата: 12.01.2015 | Коментарі (0)

В Державному навчальному закладі p 8 по 12 грудня 2014 року з метою збагатити знання, уміння та навички учнів з питань морально – естетичного спрямування; сприяти формуванню правової свідомості особистості; удосконалювати уміння логічно мислити ; виховувати доброзичливість, людяність, тактовність, відповідальність.
Протягом тижня в ліцеї проходили заходи, які підготували не тільки викладачі, але й інші працівники. В перший же день бібліотекар підготувала книжкову виставку літературно – правового змісту. Практичний психолог цікаво провела презентацію з різними вправами для учнів першого курсу на тему «Права та обов’язки дитини». 
     З метою запобігання правопорушень для учнів ІІ курсу проведена зустріч з робітниками правових органів, на якій ставились питання про кримінальну та адміністративну відповідальність неповнолітніх, з наведенням прикладів із учнівського та студентського життя.
     Клас ... Читати далі »

Переглядів: 667 | Додав: molpal | Дата: 19.12.2014 | Коментарі (0)

З метою виховання любові і поваги до батьків, дідусів; гордості за свій народ, за його славне минуле; готовності стати захисником своєї Батьківщини в ліцеї з 1 по 5 грудня було проведено тиждень «Захист Вітчизни».
В рамках проведення цього тижня була проведена класна година на тему: «Збройні Сили України: минуле, сучасне, майбутнє». Метою даного заходу було розширити знання учнів про історію українського війська, виховувати в учнів почуття патріотизму, національної гордості, любові до України.
Під час проведення виховного заходу було використано портрети гетьманів України, державні символи України, художні картини на козацьку тематику, мультимедійну презентацію, аудіозаписи пісень.
Тиждень закінчився змаганнями «Ну-мо, хлопці!». Зі словами вітання розпочав святковий захід викладач предмету «Захист Вітчизни» Пшеничний В.О.. Про сьогоднішний розвиток в Збройних Силах України, про мету та цілі, які поставила держава пере ... Читати далі »

Переглядів: 631 | Додав: molpal | Дата: 19.12.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites