Субота, 18.05.2024, 12:25Вітаю Вас Гість | RSS

Державний навчальний заклад "Молочанський професійний аграрний ліцей"

Меню сайту
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 211
Статистика
Головна » 2015 » Квітень » 27 » Відкриття меморіальної дошки в ДНЗ «Молочанський ПАЛ»
08:17
Відкриття меморіальної дошки в ДНЗ «Молочанський ПАЛ»

Учні, викладачі ліцею, керівники Токмацького району та м. Молочанськ, представники Токмацької міськрайонної організації товариства Червоного Хреста, духовенство зібралися 16 квітня 2015 року на подвір’ї Державного навчального закладу «Молочанський професійний аграрний ліцей» для вшанування пам’яті про загиблого воїна в зоні антитерористичної операції на сході України, в минулому випускник ліцею 2010 року. Мітинг-реквієм розпочала заступник директора з виховної роботи Людмила Кавун розповіддю про Сашка та його добровільне бажання захищати нашу державу в зоні АТО.

Зворушливими до болю словами про Олександра, про його молоде життя, яке обірвалося в 23 роки під час обстрілу, говорила секретар Виноградненської ради Олена Гнида. Йому б жити та жити. ..та не судилося... Заради свого 5-річного сина Сашка та нещодавно народженої доньки Мирослави він стояв на сторожі суверенітету України, її територіальної цілісності.

Словами подяки за сина звернулася до батьків голова Токмацької районної адміністрації Олена Гатайло та разом з директором ліцею Віктором Пащиною зняли полотно і відкрили меморіальну дошку на честь загиблого воїна АТО, нашого земляка Олександра Шелепаєва.

Настоятель Свято-Нікольського храму в селі Виноградне ієромонах Пахомій відправив Панахиду.

Учні ліцею запалили свічки, несли квіти і в пам’ять про випускника авторський вірш прочитала психолог ліцею Оксана Бережецька. З промовою виступили Молочанський міський голова Володимир Вольвач та військовий комісар Вадим Вітер, які наголосили на те, що моральний обов’язок кожного – це захист рідної землі, своїх рідних та близьких.

Учасники мітингу-реквієм схилили голови перед світлою пам’яттю загиблих в зоні АТО наших земляків, героїв Небесної Сотні і всіх українців, які віддали свої життя Хвилиною мовчання вшанували їх світлу пам’ять.

Переглядів: 733 | Додав: molpal | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites