Субота, 04.05.2024, 01:24Вітаю Вас Гість | RSS

Державний навчальний заклад "Молочанський професійний аграрний ліцей"

Меню сайту
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 211
Статистика
Головна » 2016 » Квітень » 11 » ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ТРАКТОРИСТІВ
10:23
ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ТРАКТОРИСТІВ

З 04 по 08 квітня 2016 року в Державному навчальному закладі «Молочанський професійний аграрний ліцей» проводився Тиждень з професії «Тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва» з метою підвищення рівня професійної майстерності робітничих кадрів. Цей тиждень був насичений заходами, розробленими головою методкомісії «Тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва» Кротенком О.В. та викладачем спецдисциплін Ткаченком О.В..
Відкриття тижня розпочалося конкурсом стіннівок на сільськогосподарську тематику. Наступного дня проведено конкурс професійної майстерності з теоретичної частини, де учні показали свої знання, набуті в стінах нашого ліцею. Екватором тижня стала у фойє ліцею виставка макетів сільськогосподарської техніки, зробленою  учнями, що займаються у гуртку «Юний механізатор».
У випускній групі 24Ф, що навчаються тільки один рік, провели конкурс професійної майстерності, який підготував майстер виробничого навчання Євтушенко В.В..  Приймали участь  учні, які відповідально поставились до теоретичної та практичної частини конкурсу. Майбутні механізатори фермерських господарств показали свої вміння та навики під час комплектування посівного агрегату, регулюванні та підготовки його до роботи. Кращими учнями виявились Барановський Андрій, Стрюк Віталій, Калєтнік Владислав та Целич Михайло. 


Майстром виробничого навчання випускної групи 95, Марченком В.В., що навчалася три роки, проведено конкурс професійної майстерності у комплектуванні, регулюванні та підготовки до роботи  іхотного агрегату. Чікінін Денис, Фененко Владислав, Іванюк Олександр, Морозовський Владислав є найкращими  учнями, які покращили свої результати за період навчання. Ці учні можуть у майбутньому представляти з честю наш ліцей в різних господарствах за обраною професією.


Журі на чолі зі старшим майстром Свищом В.В. підвели підсумки конкурсів та визначили переможців серед учнів ІІІ курсу групи 95.
І місце отримав Чікінін Денис; 


ІІ місце посів Фененко Владислав;
ІІІ місце здобув Іванюк Олександр.
Тиждень профмайстерності показав, що учні бажають стати кваліфікованими робітниками сільськогосподарського виробництва!

Переглядів: 936 | Додав: molpal | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites