Субота, 18.05.2024, 08:16Вітаю Вас Гість | RSS

Державний навчальний заклад "Молочанський професійний аграрний ліцей"

Меню сайту
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 211
Статистика
Головна » 2014 » Травень » 6 » Конкурс професійної майстерності
11:47
Конкурс професійної майстерності

Молочанський ліцей у призерах
   Кожного року навесні проводиться ІІ (обласний ) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ Запорізької області з професії « Тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва» за напрямком «Найкращий орач».

В цьому році конкурс проведено на базі Державного навчального закладу «Чубарівський професійний аграрний ліцей»Пологівського району. В ІІ етапі брали участь 11 навчальних закладів області сільськогосподарського профілю . Серед них і наш учень ІІІ курсу Державного навчального закладу «Молочанський професійний аграрний ліцей» Сіжук Анатолій, який зайняв ІІІ  призове місце. 
   Конкурс проводився у 2 тури: теоретичний і практичний. Теоретичний тур складався з виконання тестових завдань на персональному компьюторі та  полягав у перевірці знань з предметів:»Трактори», «Сільськогосподарські машини», «Охорона праці», «правила дорожнього руху», «Агротехнологія», «Комплексна система ТО і ремонту сільськогосподарської техніки».
   Практичний тур виконувався натракторах класу МТЗ 82 та ЮМЗ -6 з начіпними плугами. Протягом півтори години кожен з учасників повинен був виконати конкурсні завдання. Компетентне журі суворо оцінювало:  якість попереднього налаштування плуга на задану глибину оранки і якість першої підготовчої борозни, дотримання вимог безпеки праці, дотримання бокових меж оранки майданчика та дотримання меж заглиблення і піднімання плуга.
Та найкращим журі для нашого учасника виявилася лелека, яка прилетіла і сіла на ту ділянку поля, де саме проорав Анатолій. Вона і пророчила йому перемогу.
   За перемогу учасника в конкурсі адміністрація ліцею вдячна викладачам спеціальних дисциплін:Кротенку Олександру Вікторовичу, Ткаченку Олександру Вікторовичу, Пшеничному Володимиру Олексійовичу, Риленку Сергію Івановичу, Ставицькій Нелі Іванівні та майстру виробничого навчання Колеснику Віктору Миколайовичу за якісну підготовку робітничих кадрів, закріплення та удосконалення професійних знань, умінь та навичок за професією «Тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва».

 

Переглядів: 637 | Додав: molpal | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites