П`ятниця, 03.05.2024, 19:35Вітаю Вас Гість | RSS

Державний навчальний заклад "Молочанський професійний аграрний ліцей"

Меню сайту
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 211
Статистика
Головна » 2016 » Травень » 6 » День відкритих дверей у Молочанському професійному аграрному ліцеї
11:10
День відкритих дверей у Молочанському професійному аграрному ліцеї

27 квітня 2016 року Державний навчальний заклад «Молочанський професійний аграрний ліцей» гостинно відчинив двері для учнів середніх загальноосвітніх навчальних закладів міста та району.
У цей день всі бажаючі мали змогу детально ознайомитися з правилами прийому до навчального закладу та умовами навчання, оглянути навчальні кабінети, майстерні, гуртожиток, отримати всю необхідну інформацію від досвідчених викладачів та майстрів виробничого навчання. Учні шкіл та гості ліцею переглянули виставки творчих робіт та досягнень учнів.
За свідченнями вчителів та самих школярів, в ДНЗ «Молочанський ПАЛ» є в наявності вся необхідна матеріальна база та умови, необхідні для ефективної організації як теоретичного, так і практичного навчання.

А це, звичайно, стимулює пізнавальний процес і підвищує бажання майбутніх спеціалістів робітничих професій якомога краще засвоювати професійні навички, а в учнів шкіл викликає інтерес до навчального закладу.


Друга частина Дня відкритих дверей в ДНЗ «Молочанський ПАЛ» проходила в їдальні ліцею, де на гостей чекали солодощі та святковий концерт. На закінчення свята перед учнями виступив директор ліцею Пащина В.А.,.який розповів про основні перспективи розвитку навчального закладу, організацію навчального процесу та дозвілля молодих робітників та побажав випускникам шкіл успішного завершення навчального року,  вдалого вибору майбутньої професії, яка забезпечить реалізацію таланту та здібностей.
ДНЗ «Молочанський ПАЛ» спрямовує всі сили на підвищення професійного рівня майбутніх спеціалістів і з радістю прийматиме щороку на навчання здібних, цілеспрямованих, творчих молодих людей!
День відкритих дверей в ДНЗ «Молочанський ПАЛ» пройшов у дружній доброзичливій атмосфері, залишивши приємні враження як в гостей, так і в господарів свята.

 

Переглядів: 1189 | Додав: molpal | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites