Субота, 18.05.2024, 11:57Вітаю Вас Гість | RSS

Державний навчальний заклад "Молочанський професійний аграрний ліцей"

Меню сайту
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 211
Статистика
Головна » 2016 » Березень » 9 » Тиждень англійської мови
09:10
Тиждень англійської мови

Оволодіння іноземною мовою є потребою часу. Під час вивчення іноземної мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.
Учні, які не змогли з різних причин реалізувати себе на уроці, мають можливість розкрити свої приховані здібності під час позакласної роботи, адже саме тут створюється спеціальна атмосфера взаєморозуміння, співробітництва, довіри, взаємодопомоги. Нестандартні форми проведення позакласної роботи надихають учнів на самовдосконалення: пошук даних для заповнення інформаційної прогалини, поглиблення набутих знань, розвиток мовної та мовленнєвої компетенції. 
З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, етичного виховання в  ДНЗ «Молочанський ПАЛ» з 22.02.2016 по26.02.2016було проведено «Тиждень іноземної мови». 

Учні І – ІІІ курсів були активними учасниками та співорганізаторами всіх запланованих заходів.
Мета: 
•    прищеплюватилюбов до вивченняіноземнихмов;
•    узагальнитизнанняучнів про географію, історію, культуру, традиції, населення, державнийустрійосновнихангломовнихкраїн;
•    розвиватиерудицію, логічнемислення,  інтуїцію,світоглядучнів, їхнютворчість;
•    виховуватиінтерес та повагу до культури англомовного світу.

Тиждень був проведений за планом:

Понеділок 22.02.2016
1. Відкриття  предметного тижня    
2. Випуск стінгазет “EnglishisAllOvertheWorld”

Вівторок   23.02.2016
1. Відео уроки “Expert of History of English ”

Середа   24.02.2016
1. Брейн-ринг “What? Where? When?”

Четвер   25.02.2016
1. Вікторина“Expert of English”

П'ятниця   26.02.2016
1. Перегляд молодіжного британського серіалу“Extra”
2. Підведення підсумків, нагородження переможців конкурсів

Понеділок
Тиждень розпочався з лінійки, на якій вчитель англійської мови  Шереметьєва К.О. ознайомила учнів ліцею із планом проведення та завданнями тижня,  розповіла про  важливість  вивчення  англійської  мови.Також бувоголошений конкурс стіннівок «EnglishisAllOvertheWorld». Метою конкурсу було розвивати творчі здібності учнів,поглибити набуті знання.В ньомуприймали участь учні всіх груп І, ІІ, ІІІ курсів.
За результатами конкурсу І місце зайняв – Метлов Андрій (20-Е), 
ІІ  місце - Сокуренко Віта (8-КП), ІІІ місце – Шимонівський Олексій (95).

Вівторок 
У вівторок, 23 лютого,  в групах першого курсу 10-КП, 21-Е, 97булипроведенівідео уроки "Історія англійської мови". Метою цих уроків було ознайомити учнів з історією походження англійської мови.Учням був запропонований перегляд анімаційного відео“TheHistory of English in ten minutes” виробництва “TheOpenUniversity”. Після переглядуучні виконали завдання конкурсу“ExpertоfHistoryоfEnglish”, за результатами якогоІ місце посів – Підварко Вадим (21-Е), ІІ місце – Калюжний Сергій (97), ІІІ місце – Мотовило Владислав (21-Е).


Середа
У середу, 24 лютого, був проведенийбрейн-ринг“What? Where? When?”, в якому приймали участь збірні командигруп ІІІ курсу 12-С, 20-Е, 95, 8-КП. Метою заходу було узагальнитизнанняучнів про географію, історію, культуру, традиції, населення, державнийустрійосновнихангломовнихкраїн,виховувати інтерес та повагу до культури англомовного світу. За результатами брейн-рингу І місце зайняла збірна команда груп 20-Е та 12-С“Adventurers”, ІІ місце зайняла збірна команда груп 95 та 8-КП “TheSmartest”. Найактивнішою групою була група20-Е.
Четвер 
У четвер, 25 лютогобув проведений конкурс “ExpertofEnglish” – конкурс ребусів, прислів`їв, кросвордів серед учнів груп ІІ курсу 96, 9-КП. Метою конкурсу було узагальнити знання учнів з вивченого матеріалу,  розширювати лінгвістичний кругозір учнів та розвивати їх інтелектуальні здібності. За результатами конкурсу І місце зайняв Голендух Ігор (96), ІІ місце – Єгоров Сергій (9-КП), ІІІ місце – Давидов Сергій (96).

П’ятниця 
У п’ятницю був організований перегляд молодіжного британського серіалу “Extra” у групах 20-Е, 12-С,96, 9-КП. Динамічні короткі сюжети, насичені повсякденною лексикою та гумористичними ситуаціями, допомагають без напруги і нудьги засвоювати живу розмовну англійську мову. У фільмі можна багато чого дізнатися про Англію, побачити чудові види Лондона. Це один із способівоволодіти мовним матеріалом для вільного спілкування в усному мовленні,розширити словниковий запас і оволодіти бездоганною вимовою. 
Також було підведено підсумки проведеного предметного тижня з «Іноземної мови». Переможці  були нагороджені грамотами, а учасники подяками. 

 

 

Переглядів: 645 | Додав: molpal | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites