Субота, 18.05.2024, 14:42Вітаю Вас Гість | RSS

Державний навчальний заклад "Молочанський професійний аграрний ліцей"

Меню сайту
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 211
Статистика
Головна » 2013 » Вересень » 23 » Свято знань
09:09
Свято знань
Свято знань в ДНЗ «Молочанський ПАЛ» 
Вересень…  Сонця промінь…                                           Всі сьогодні зібрались разом
Золотиться осінній лист                                                     Старшокурсники і первачки
Ліцей наш знову усмішок повен                                           Усміхаються мами і тата
Ви його невмирущий зміст                                                     Стали старшими діточки

Такими словами на початку навчального року гостинно розкрив двері  ДНЗ             « МОЛОЧАНСЬКИЙ ПАЛ» для своїх першачків, так люб’язно називаємо ми своїх учнів – першокурсників. Та їх на цьому святі зібралося чимало: майбутні кухарі – продавці продовольчих та непродовольчих товарів,  слюсарі з ремонту автомобілів, електромонтери з ремонту та обслуговування електроустаткування та  трактористи – машиністи сільськогосподарського виробництва. Святкову лінійку розпочали внесенням державного прапора України і цю місію надали кращим учням ліцею: Раздуєву Валерію, Хитровій Ганні та Сизоненко Маргариті. Словами привітаннями звернулися до всіх присутніх директор ДНЗ «Молочанський ПАЛ»  Пащина В.А., голова Молочанської  міської ради  Вольвач В.О.,викладач спеціальних дисциплін Ткаченко О.В. та майстер виробничого навчання  Єрьоменко С.М.. В своїх словах вони поздоровляли першокурсників та других гостей з початком нового навчального року та побажали учням, викладачам, батькам успіхів, старання, здоров’я та терпіння. Третьокурсниця, Коваленко Вікторія, закликала всіх учнів до тривожного й щасливого життя ліцеїстів та запропонувала учням не сумувати за школою, а з головою пірнути в учнівський вирій. Адже найкраще життя – це роки навчання. Нажаль, вони проходять дуже швидко і не збагнете, як станете випускниками. А далі… .               
         Але все це далі, а на святковій лінійці весь учнівський та викладацький колектив вітали кращих учнів ліцею, які протягом минулого навчального року показали відмінні знання, проявили себе як активні, творчі, духовні особистості. Похвальними листами нагороджено 9 відмінників навчання.
Окремо грамотою Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Запорізької облдержадміністрації  нагороджено вокальний колектив ДНЗ «МОЛОЧАНСЬКИЙ ПАЛ»,  лауреата обласного етапу Всеукраїнського конкурсу художньої самодіяльності «Таланти твої, Україно» серед учнів професійно – технічних навчальних закладів. 

Переглядів: 470 | Додав: molpal | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites