Субота, 18.05.2024, 16:55Вітаю Вас Гість | RSS

Державний навчальний заклад "Молочанський професійний аграрний ліцей"

Меню сайту
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 211
Статистика
Головна » 2015 » Листопад » 16 » НАША ПАМ’ЯТЬ НЕТЛІННА
11:29
НАША ПАМ’ЯТЬ НЕТЛІННА

   НАША  ПАМ’ЯТЬ  НЕТЛІННА, 
НЕ  ЗГАСНЕ  НІКОЛИ...
     Понад місяць у кровопролитних боях з окупантами воїни – визволителі крок за кроком відвойовували Пришибські висоти,  де гітлерівці обладнали міцно укріплену оборону лінії «Вотан». Саме тут сотні, тисячі воїнів полягли  у запеклих боях, тисячі отримали важкі поранення,  але здолали  ненависного ворога.
      Дорогою ціною людських життів заплачено за визволення Токмацького району, за мирне небо над рідною землею. Тож,  як завжди у жовтні місяці, в Державному навчальному закладі «Молочанський професійний аграрний ліцей» педагогічні працівники  разом з учнями провели ряд заходів по  вшануванні воїнів – визволителів, пригадали кожну перемогу, бій, подвиг під час мітингу на Пришибських висотах.

Учні вітали ветеранів і всіх присутніх з вікопомною датою визволення Токмаччини. Пам’ять про воїнів – захисників України і воїнів визволителів буде жити вічно в наших серцях. Це наш священний обов’язок.
    Вперше за сім десятиліть, коли на Токмаччині відгриміли останні залпи Великої Вітчизняної війни, наші чоловіки знову стали на захист України, її свободи і територіальної цілісності. Вони виконали та виконують свій святий обов’язок  у зоні  проведення АТО.
    Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх загиблих  у роки Великої Вітчизняної війни і загиблих під час бойових дій у зоні АТО, та поклали квіти до кам’яних брил військово – братського меморіалу. А юнаки поклали гірлянди слави до гранітних пам’ятників, що встановлені на братських могилах воїнів – визволителів, які загинули у боях за Пришибські висоти у вересні – жовтні 1943 року.

 

Переглядів: 452 | Додав: molpal | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites