Субота, 18.05.2024, 19:52Вітаю Вас Гість | RSS

Державний навчальний заклад "Молочанський професійний аграрний ліцей"

Меню сайту
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 211
Статистика
Головна » 2014 » Січень » 11 » День Збройних сил України
10:34
День Збройних сил України

На честь двадцять другої річниці Збройних сил України, у спортивному залі ДНЗ «Молочанський ПАЛ» відбулися змагання «Ну-мо хлопці». З вітальним словом до особового складу ліцею звернулась заступник директора з виховної роботи Кавун Людмила Анатоліївна. Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов’язком справжніх чоловіків. Сьогодні свято солдатів та офіцерів, які щодня вірою і правдою служать українському народові, а також юнаків, котрим ще належить заступити на вахту оборонця. В нашому ліцеї навчаються юнаки, які мають бажання присвятити своє життя ратній справі. «Я вірю, що саме завдяки справжнім чоловікам, українська армія залишатиметься національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України», - зазначила Людмила Анатоліївна.

З метою сприяння згуртованості учнівського колективу, розвитку розумових і фізичних здібностей, кмітливості і спритності та виховання патріотичних почуттів до рідної землі, дружби та взаємоповаги один до одного і були проведені ці змагання.

Учасники змагань були представлені збірними командами професійних груп, які приймали активну участь у конкурсах «Шикування та представлення девізу команд», «Стройова підготовка», «Естафета з м’ячем», «Транспортування постраждалого. Естафета», «Одягання протигазу», «Смуга перешкод. Естафета», «Перетягування мотузки» та «Інтелектуальний конкурс». Шквал овацій та емоцій викликав останній конкурс «Перетягування мотузки», який і став вирішальним в цих змаганнях.

При підведенні підсумків місця розділилися слідуючим чином:

І місце виборола збірна учнів груп автослюсарів.

ІІ місце виборола збірна команда груп трактористів - машиністів.

ІІІ місце виборола збірна учнів груп електромонтерів.

На ліцейній лінійці заступником директора з виховної роботи Кавун Л.А. та викладачем предмета «Захист Вітчизни» капітаном Пшеничним В.О. було нагороджено переможців солодкими сувенірами та грамотами.

Переглядів: 637 | Додав: molpal | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites