Субота, 18.05.2024, 16:55Вітаю Вас Гість | RSS

Державний навчальний заклад "Молочанський професійний аграрний ліцей"

Меню сайту
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 211
Статистика
Головна » 2015 » Травень » 13 » День відкритих дверей - 2015
10:53
День відкритих дверей - 2015

Напередодні травневих свят ДНЗ «Молочанський професійний аграрний ліцей» радо вітав в своїх стінах всіх бажаючих на «День відкритих дверей». Навчальний заклад відвідали учні 9 класів та їх батьки зі шкіл міст Токмака та Молочанська. Гості мали можливість ознайомитись з усіма напрямами підготовки в ліцеї. Вони мали змогу оглянути матеріально-технічну базу ліцею, познайомитися з викладачами та ліцеїстами.


Екскурсію навчальним закладом, його майстернями та територією           проводили викладач загальноосвітнього циклу Стоянов І.А. та викладач    спецдисциплін Ткаченко О.В..

Вони поділили гостей на групи, які розповідали             про історію ліцею, розміщення класних кімнат, оснащення лабораторій та     майстерень, бібліотеку, їдальню, в якій працюють учні з професій «Кухар» та «Продавець». Також показали під час екскурсії тренажерний, тенісний, спортивний зали та гуртожиток для учнів.   
В лабораторії з технології приготування їжі, з професії «Кухар», гості мали змогу  скуштувати смачні ватрушки та булочки. В майстерні з професії «Слюсар з ремонту автомобілів» дізналися про те, як учні ремонтують двигуни сучасних автомобілів. В кабінеті спецдисциплін з професії «Тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва» випускники демонстрували самостійно зроблені макети сільськогосподарської техніки.
День відкритих дверей в ліцеї для гостей не обмежився лише презентаціями професій та екскурсією. Перед випускниками шкіл та їхніми батьками виступив директор ліцею Пащина Віктор Анатолійович. 


Талановиті, обдаровані ліцеїсти вирішили показати, що життя в ліцеї не обмежується лише навчанням, а й досить бурхливо розвиває різні напрямки – це позакласні заходи, волонтерська робота, гурткова робота в спортивному житті, і концертна діяльність.
Загалом день був дуже насиченим, яскравим та позитивним.

 

Переглядів: 487 | Додав: molpal | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites