Субота, 18.05.2024, 14:27Вітаю Вас Гість | RSS

Державний навчальний заклад "Молочанський професійний аграрний ліцей"

Меню сайту
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 211
Статистика
Головна » 2016 » Лютий » 16 » Бінарний відкритий урок за професією "Продавець продовольчих товарів"
12:18
Бінарний відкритий урок за професією "Продавець продовольчих товарів"

Згідно плану методичної роботи ДНЗ «Молочанський ПАЛ» 11 лютого 2016 року проведено  відкритий бінарний урок професійно – теоретичної та професійно – практичної підготовки в групі учнів третього курсу, які навчаються за професією «Кухар. Продавець продовольчих товарів. Продавець непродовольчих товарів». Урок за темою «Бакалійні товари» проводили викладач спецдисциплін Собецька О.А. та досвідчений майстер виробничого навчання Литовченко Г. Б.

За типом даний урок був визначений як урок систематизації та узагальнення знань. Метою уроку було узагальнити та систематизувати знання учнів під час вивчення даної теми: асортимент бакалійних товарів, харчова цінність, терміни зберігання і маркування бакалійних товарів. Цікавим елементом уроку під час актуалізації опорних знань стали різні методи інтерактивної технології кооперативного навчання: асоціативний кущ, робота в малих групах, закінчи речення, займи позицію та інші. Учениця Куцокінь Олена отримала випереджувальне домашнє завдання на попередньому уроці та надала цікаві факти про макаронні вироби.

Проводячи фронтальне опитування, майстер та викладач намагалися активізувати діяльність учнів на уроці, порушуючи перед ними проблемні та пошукові питання. Мета уроку повністю виправдана, тому що учні вже мають і теоретичні, і практичні знання з даної теми. Виконуючи фрагменти уроку виробничого навчання, майстер значну увагу приділяла також питанням охорони праці та комплексним кваліфікаційним завданням за професією «Продавець продовольчих товарів».

Кожним своїм уроком викладач та майстер стимулюють позитивне ставлення учнів до обраної професії, застосовують міжпредметні зв’язки та індивідуальні підходи. А своїм колегам продемонстрували належне володіння методами та прийомами.

 

Переглядів: 1704 | Додав: molpal | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites